Wie kan mijn review lezen?

Test-Account-Api -

De reviews op Couverts.nl en in de app zijn openbaar; iedere consument kan je geschreven review lezen.

Vanuit het reserveringssysteem dat het restaurant gebruikt, kan ook de restaurateur zien wat er over zijn restaurant geschreven wordt. Een review is onderdeel van het reserveringsproces en wordt hierdoor gekoppeld aan de gastgegevens. Het is dus mogelijk dat  de restaurateur contact met de gast opneemt over de review.

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.