Wat is het doel van reviews op Couverts.nl?

Haricouverts -

1. Door het genereren van betrouwbare reviews, maakt Couverts het voor gasten makkelijker een restaurant keuze te maken.
  2. De restaurateur voorzien van nuttige en bruikbare feedback van restaurantgasten
    die aantoonbaar het restaurant hebben bezocht. We geven de restaurateur hierbij de mogelijkheid achter de schermen te reageren op de review.

Zowel positieve als negatieve reviews, worden geplaatst; Couverts past geen reviews aan. Reviews dienen wel te voldoen aan regels die in het artikel Reviewregels vermeld zijn. Couverts moedigt de restaurantgasten aan deze richtlijnen te handhaven en te melden wanneer een review niet aan de voorwaarden voldoen door Misbruik te melden.