Krijg ik direct een bevestiging van mijn reservering?

Test-Account-Api -

Tijdens het maken van een online reservering wordt er door Couverts gekeken of er op het door jouw aangegeven tijdstip plek is in het restaurant. Is er plek, dan geef je nog je speciale wensen of opmerkingen in, en je contact gegevens. Je krijgt daarna direct een bevestiging per e-mail en sms.

Soms kan het zijn dat je de bevestigingse-mail in je spambox terecht gekomen is. Dit heeft vaak te maken met strenge instellingen van de mail-server waar je gebruik van maakt. Sms ontvang je alleen op een mobiel telefoonnummer.