Kan ik ook voor een grote groep reserveren?

Test-Account-Api -

Natuurlijk, ook met een grote groep ben je welkom! De meeste restaurants vinden het echter wel prettig om vooraf je reservering door te nemen. Gebruik de Groep?-knop, en maak je reservering. Het restaurant zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je reservering door te spreken en / of meteen te bevestigen!

Vind je dat het te lang duurt voordat een restaurant reageert? Het staat je vrij om het restaurant te bellen!