Kan ik mijn reservering online wijzigen of annuleren?

Test-Account-Api -

Ja hoor! Je kunt online je reservering wijzigen of annuleren.. Je kan je reservering wijzigen of annuleren op de pagina reserveringen op je  Couverts profiel. Onder iedere geplande reservering vind je de linkjes wijzig reservering of annuleer reservering.

Ook is het mogelijk om je reservering te annuleren zonder een profiel te hebben.  Dit kun je makkelijk doen door de bevestigingsmail te openen en vervolgens op de knop wijzig reservering of annuleer reservering.

Zodra je op wijzig reservering geklikt hebt, kun je in de pop-up het volgende wijzigen:

1. Datum
  2. Aantal personen
  3. Tijdstip
  4. Opmerkingen

Zodra je op annuleer reservering geklikt hebt, vragen we nog één keer om een bevestiging van je annulering.

Gewijzigde of geannuleerde reserveringen worden direct verwerkt in de online agenda van het restaurant.