Waarom is mijn reservering in aanvraag?

Test-Account-Api -

De meeste restaurants vinden het prettig om grotere reserveringen vooraf met je door te nemen. Wanneer je  de Groep?-knop hebt gebruikt bij het maken van een online reservering, komt de reservering bij het restaurant als aanvraag binnen. Het restaurant zal  dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om je reservering door te spreken en / of te bevestigen. Zolang zij deze aanvraag niet hebben geaccepteerd, staat je reservering ‘in aanvraag’.

Vind je het te lang duren voordat je gebeld bent door het restaurant? Het staat je vrij om zelf contact op te nemen met het restaurant!