Moet ik betalen om te reserveren?

Test-Account-Api -

Nee hoor! Het online reserveren van het restaurant naar jouw keuze is gratis! Je betaalt dus helemaal niets aan Couverts, en dit zal altijd zo blijven!

Nee hoor! Het online reserveren van het restaurant naar jouw keuze is gratis! Je betaalt dus helemaal niets aan Couverts, en dit zal altijd zo blijven!!

Couverts is een intelligent online reserveringssysteem voor de in Nederland gelegen restaurants. Met Couverts kan het restaurant aan jou de service bieden om op het internet  gedurende de hele dag een tafel te kunnen reserveren. Bovendien ontvang je bij het maken van een reservering direct een bevestiging via e-mail of SMS. Het is een service vanuit het restaurant met behulp van Couverts en daarom is het als gast gratis om hier gebruik van te maken.