Houdt het restaurant rekening met kinderen?

Test-Account-Api -

Couverts kan niet precies zeggen welk restaurant speciaal rekening houdt met kinderen. Als een restaurant hier wel speciaal rekening mee houdt, dan wordt dit meestal vermeld in de beschrijving op de restaurant profiel pagina. Tevens wordt er tijdens het reserveren een optie aangeboden om een kinderstoel te reserveren.

Mocht je er zeker van willen zijn dat het restaurant kindvriendelijk is, bel dan met het restaurant.