Hoe verdien ik Couverts Coins?

Test-Account-Api -

Door het maken van een online reservering, het plaatsen van een review of het compleet maken van je profiel kun je Couverts Coins verdienen. Deze worden automatisch bijgeschreven op je Couverts-profiel.

Let op, alleen voor reserveringen via Couverts.nl en onze app ontvang je Coins. Voor reserveringen gemaakt via de website van het restaurant zelf ontvang je geen Coins.

Wil je weten hoeveel Coins je voor iedere actie krijgt, klik dan hier