Waarom heb ik geen Couverts Coins voor mijn reservering gekregen?

Test-Account-Api -

Couverts Coins worden enkel onder de volgende voorwaarden toegevoegd aan je fooienpot

-          Reservering is online gemaakt, via Couverts.nl of via de app

-          De reservering is gekoppeld aan een geregistreerd en goedgekeurd Couverts-profiel

-          De reservering is door het restaurant niet geannuleerd of als no-show aangemerkt

Voldoet de reservering aan alle criteria en heb je de Couverts Coins nog niet ontvangen, stuur ons dan een mailtje op consument@couverts.nl.