Wat doet Couverts met mijn reserveringsgegevens?

Test-Account-Api -

Geen zorgen! Je reserveringsgegevens worden alleen gebruikt voor de uitvoering van de diensten van Couverts. De persoonsgegevens worden uiteraard doorgegeven aan het restaurant voor het plaatsen van de reservering. Tevens kunnen ze worden gebruikt om je  te informeren over leuke acties die Couverts opzet, denk aan een nieuwsbrief of de Couverts Dinerweek. Natuurlijk alleen wanneer jij er toestemming voor gegeven hebt.

Wanneer je een Couverts-profiel aanmaakt, zal Couverts je persoonsgegevens onthouden om vervolgens je gegevens en voorkeuren (denk aan allergieën) bij iedere reservering alvast voor je in te vullen. Scheelt een hoop tijd!