Wat is Couverts?

Ilse van den Anker -

Couverts is het meest intelligente digitale reserveringsboek voor restaurants in de Nederlandse markt. Met Couverts kan een gast 24/7 via internet of mobiele telefoon een tafel reserveren en hiervan direct een bevestiging ontvangen via e-mail of sms. Het reserveringsboek sluit perfect aan op de formule van elk individueel restaurant en draagt bij aan de optimale bezetting van het restaurant. Couverts is in staat om de configuraties voor elk restaurant te optimaliseren. Inmiddels werken meer dan 850 restaurants, van groot tot klein en van sterrenzaak tot bistro, met het systeem.