Kan ik Couverts gebruiken op een Apple iPad of een laptop?

Ilse van den Anker -

De digitale agenda maakt gebruik van een computerscherm en een internetverbinding. Deze moeten dus beide aanwezig zijn in het restaurant. Dit kan variëren van een oude laptop, tot het nieuwste model en van een vaste computer tot sommige kassasystemen. Ook de Apple iPad is geschikt om Couverts mee te gebruiken. Je hoeft hiervoor niets extra’s bij ons te kopen, maar we ondersteunen graag als hier vragen over bestaan.