Hoeveel gebruikers kunnen er met Couverts tegelijkertijd werken?

Ilse van den Anker -

Doordat er geen gebruik gemaakt wordt van software op een lokale computer, is de digitale reserveringsagenda toegankelijk vanaf elke computer met internet. Op basis van het goed beveiligde systeem, kunnen er een onbeperkt aantal gebruikers tegelijkertijd met de agenda werken. Allen vanaf een andere locatie en vanaf een ander apparaat.