Hoe worden updates en onderhoud geregeld?

Ilse van den Anker -

Het systeem is volledig getest en operationeel. Inmiddels werken meer dan 700 restaurants met de digitale agenda van Couverts. We blijven echter continu doorontwikkelen op basis van tips en ideeën van restaurants. Ook nieuwe ontwikkelingen zoals iPads / tablets houden we scherp in de gaten. Zo worden de nieuwste technieken toegepast en wanneer een restaurant iets oppert, wordt dat automatisch ter beschikking gesteld aan alle Couverts gebruikers.  Middels een update nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van de aangepaste handigheidjes en gebruikerstips.