Hoe kan ik een nieuwsbrief versturen?

Haricouverts -

Couverts werkt samen met een gespecialiseerde partij bij het versturen van nieuwsbrieven: Sendtex. Door samen te werken met hen, kunnen we garanderen dat alle e-mails verzonden worden en niet in de spamboxen van je gasten terecht komen.

Klik op het tabje Nieuwsbrief versturen en klik op de button Nieuwsbrief versturen. Je wordt nu doorgestuurd naar Sendtex, waar je de nieuwsbrief kunt opstellen en versturen.