Wij hebben meerdere restaurants/vestigingen, kan dit gekoppeld worden?

Haricouverts -

Uniek binnen het Couverts systeem is het zogenaamde KetenDashboard. Bij het beheren van meerdere restaurants is het belangrijk om gegevens te kunnen vergelijken en om als beheerder met 1 inlog in alle restaurantagenda’s te kunnen kijken. Dit is ook enorm handig wanneer er op 1 locatie voor meerdere restaurants reserveringen worden aangenomen. Er kan namelijk direct in de diverse agenda’s gereserveerd worden op deze manier.