Wat betekent in een instellingensjabloon ‘Wegduwen tot aantal uur voor 18.00 uur’

Haricouverts -

Het systeem probeert altijd de meest optimale bezetting voor jou te creëren door iedere nieuwe reservering te optimaliseren naar de door jou aangegeven favoriete (combinatie van) tafels. Op een gegeven moment begin je met tafels indekken en is het onhandig als het systeem nog steeds met tafels schuift. Hier kun je aangeven tot hoe laat voor 18.00 ’s avonds de tafels optimaliseert.