Hoe plaats ik mijn reserveermodule op mijn eigen website?

Haricouverts -

Dit is een werkje van ongeveer 5 minuten en iedereen die met een website bezig is, kan dit voor elkaar krijgen. Vaak staat de reserveermodule onder het kopje Contact of Reserveren. Klik hier en hier voor enkele voorbeelden.

Zoek eerst de unieke URL code op en raadpleeg dan het artikel dat is bijgevoegd.De URL code vind je in Mijn Restaurant --> Communicatie --> Online reserveringen --> URL. In dit artikel vind je logo's die je kunt gebruiken ter ondersteuning van de implementatie.

Tip: implementeer de online module ook op je Facebook pagina. Bekijk hiervoor dit artikel.