Hoe plaats ik mijn reserveermodule op Facebook?

Haricouverts -

Voor de implementatie van de reserveermodule op de Facebookpagina, moet de pagina een bedrijvenpagina zijn. Dit herken je aan Vind-ik-leuk in plaats van Vrienden. Klik hier en hier voor enkele voorbeelden.

De unieke HTML code die je nodig hebt, is de onderstaande. Deze moet je plakken in het HTML veld wanneer je de stappen van het instructiedocument volgt. De XXXX in de onderstaande link moeten vervangen worden door jouw eigen unieke code. Deze vind je in de oude code, of onder communicatie instellingen in het reserveringssysteem.

<noscript><div align="center">Sorry, je webbrowser ondersteunt Javascript niet, wil je toch reserveren, ga dan naar  <a title="www.Couverts.nl" href="http://www.couverts.nl/">Couverts.nl</a> gaan.</div><br></noscript><iframe frameborder="0"k height="450" name="frame1" scrolling="no" src="https://portal-iframe.couverts.nl/iframe/index/XXXX?originId=Facebook" width="320"></iframe>